Oppskriften gir ca 30 små biter.
- 6 små mandelpoteter, vasket
- 50 g meierismør
- 100 g rakfisk
- 1–2 ss rømme (seterrømme eller røros-rømme)
- 2 ss kimchi, finhakket
- vårløk og granateple til pynt
Skjær potetene med slapp i én centimeter tykke, runde skiver, og stek dem på svak til middels varme i smør, til de er møre og gylne på begge sider. Avkjøl på en tallerken. Del rakfisken i fire-fem millimeter store terninger og ha i en liten bolle. Bland inn rømme og kimchi, og bland godt. Hvis fisken er veldig salt, kan du bruke litt mer rømme. Hvor mye kimchi du skal bruke, avhenger av hvor sterk og syrlig kimchien er. Hvis kimchien veldig mild, kan du tilsette litt mer av den. Legg en teskje med blandingen på hver pottetskive. Del vårløken i tynne ringer og pynt med vårløk og granateple
Tips:
Potetene kan godt byttes ut bed gulrøtter eller rødbeter. De må da stekes på samme måte som potetene.